-
-
Voorgerechten
-
Artisanale garnaalkroketten
-
Artisanale kaaskroketten
-
Duo van kaas- en garnaalkroketten
-
Scampi's van de Chef
-
Serranoham 10 maand gerijpt met tapenade van zwarte olijf
-
Zacht gerookte zalm met granny smith - crostini en aïoli
-
Vleesgerechten
-
Bereide americain met kroepoek van truffel
-
Brochette natuur
-
Kindersteak (tot 12 jaar)
-
Steak natuur
-
Steak van de Chef (peperroom en peren)
-
Traag gegaarde ribbetjes met zoetzure saus
-
Tussenribstuk (voor 1 of 2 personen)
-
Visgerechten
-
Gebakken scampi's met salade en yoghurtvinaigrette
-
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met witte wijnsaus - kroepoek van inktvisinkt en aardappel-preipuree
-
Op vel gebakken zalm met getomateerde witte wijnsaus - kroepoek van inktvisinkt en kroketjes
.
-
Scampi's van de Chef
-
Vispannetje met getomateerde witte wijnsaus en aardappelpuree
-
Mosselen
-
Mosselen met look
-
Mosselen met room
-
Mosselen natuur
-
Mosselen Provençale
-
Mosselen room-curry
-
Mosselen room-look
-
Mosselen witte wijn
-
Snacks
-
Spaghetti Bolognaise
-
Slaatjes
-
Gebakken scampi's met salade en yoghurtvinaigrette
-
Nagerechten
-
Citroen sorbet
-
Coupe Brésilienne
-
Dame Blanche
-
Huisbereide crème brûlée
-
Huisbereide tiramisu
-
Huisbereide tiramisu met speculaas
-
x